Дополнителни услуги

  Изберете валута

Пазар и сметки

Со еднонеделна бесплатна консултантска гаранција не можете да тргне наопаку
 • Образовна помош

  50,000 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • - Фундаментална анализа
   - Техничка анализа
   - Интерактивна анализа
   - Анализа на чувствата
   - Ризик и управување со парите
   - Психологија
 • Помогнете на сметката за тргување со сметки

  500,000 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Можете да ја анализирате вашата трговска сметка преку нас
 • Аналитичка помош

  50,000 Еднократно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Forex пазар
   Крипто валута
   САД берза
   Велика Британија берза
   Европа берза
   Пазар на обврзници
   Стока